06 - 53 74 63 88

Bericht met reactie maken

Dit stond nog steeds op mijn to-do-list. Ik kon me er niet toe zetten… Ook kwamen er opdrachten tussendoor. Erg fijn natuurlijk! Klussen met een duidelijk begin en eind. Daar ben ik blijkbaar erg gevoelig voor. Lekker overzichtelijk met die stip op de horizon. Nu ik er zo schrijvenderwijs over nadenk is dát vaak het punt. Ik heb moeite met het oppakken van taken zonder duidelijk eindpunt.

Wanneer ik taken opdeel in een duidelijke structuur met een begin en een eind, is het een stuk minder lastig om aan de slag te gaan.

– Dit wist ik al wel, maar ik was het duidelijk weer even kwijt… Er is de afgelopen weken een hoop blijven liggen en dat stapeld zich op. Story of my life…

Tel daar nog twee pubers, de afleiding van thuiswerken plus een huishouding bij op en ik mag blij zijn dat ik het afgelopen jaar iets heb kunnen verdienen.

Maar hoe ga ik in hemelsnaam de discipline krijgen om me aan mijn eigen gemaakte planning te houden?

HELP!

Tip voor mezelf: Begin iedere maandag met een hoofdstuk van Rick Pastoor – Grip. Verplaats de urenregistratie naar vrijdagmiddag. Zo ligt dit nog vers in je geheugen!

Succes Peet! Je kan het! 

Oh ja, voor ik het vergeet, het ontwikkelen en uitbreiden van mijn webdesign skills is van groot belang. Vandaar dit proefberichtje/testblogje/blogtekstje… call it what you want. Want voor een ondernemer is het belangrijk om te laten zien wat je kan en vervolgens hoe je daar iemand mee kan helpen.

– Of had ik daar beter iets over kunnen schrijven? Doe ik dat volgende maand! Maar ik beloof niks. Ondertussen struikelen we gewoon lekker verder… samen met Andy Fresco – It’s a struggle!